Zur Navigation | Zum Inhalt
Detaljni boniteti (detaljno bonitetno izvješće) PDF Ispis E-mail

Detaljni boniteti (odn. detaljni bonitetni izvještaj, detaljno bonitetno izvješće) koristi se pri donošenju važnih poslovnih odluka, te je ono u poslovnoj praksi uspješnih poduzeća obavezan protokol.

Detaljni bonitet poduzeća sadrži opće podatke o poduzeću (adresa, telefon, matični broj i sl.), zatim podatke o rukovodstvu, poslovnim bankama, vlasništvu, povezanim poduzećima, djelatnostima, broju stalnih kupaca, podatke o uvozu i izvozu, nekretninama, pokretninama i drugo. Tu su i financijski podaci (bilanca, račun dobiti i gubitka, izvještaj o novčanom toku i sl.), te koeficijenti i podaci o plaćanju koji pokazuju koliko dobro odnosno loše poduzeće posluje. Najvažnija infomacija u bonitenom izvještaju je rejting i visina kredita do koje se preporučuje poslovati s promatranim poduzećem.

Ključno je da se pri izdradi detaljnog bonitetnog izvješća pristupa osobno i individualno, tako da ono često sadrži informacije o poslovanju poduzeća koje nisu dostupne u redovitim provjerama poslovanja.

Detaljno bonitetno izvješće možete zatražiti i za vlastito poduzeće za različite potrebe (periodička revizija poslovanja, analiza za vlasnike poduzeća, prilog u zahtjevu za kredit, analiza za potencijalne partnere/klijente i dr.).

Osnovne karakteristike detaljnog bonitetnog izvješća:
- detaljna analiza poslovanja poduzetnika
- osobni pristup pri izradi bonitetne ocjene
- provjera blokade poslovnih računa
- financijski podaci poduzetnika
- vodeće osobe poduzeća i njihove poveznice
- kontakt podaci poduzetnika

Detaljna bonitetna izvješća dostupna su za preko 140.000.000 poduzeća iz više od 200 zemlja svijeta.

 
Skraćeni boniteti 'HR'
1.900,00 +PDV
(cijena za korisnike)Detaljni boniteti 'HR'
359,10 +PDV
(cijena za korisnike)